ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νέα προειδοποίηση από Ρωσία για ΗΠΑ: «Μην κτυπήσετε στη Συρία – Θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες»

Νέα προειδοποίηση από Ρωσία για ΗΠΑ: «Μην κτυπήσετε στη Συρία – Θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες»

Η Ρωσία απεύθυνε σήμερα νέα προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ για ενδεχόμενο στρατιωτικό κτύπημα εξαιτίας της επίθεσης με χημικά στην πόλη Ντούμα της Α.Γούτα.

Μέσω του υπουργείο Εξωτερικών ανακοινώθηκε ότι μια τέτοια επίθεση θα είναι απαράδεκτη και θα οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωνε ακόμη μέσω της ιστοσελίδας του ότι οι επιθέσεις με χημικά όπλα σε αμάχους είναι πλήρως κατασκευασμένες και ότι εφευρέθηκαν από τις δυνάμεις των ισλαμιστών ανταρτών και την οργάνωση ΜΚΟ τα «Λευκά Κράνη», οργάνωση γνωστή για τις κατασκευασμένες προβοκάτσιες.

«Είναι ανάγκη να προειδοποιήσουμε ξανά, ότι μια στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, με αφορμή κατασκευασμένες κατηγορίες, σε μέρη όπου υπάρχουν Ρωσικές δυνάμεις θα είναι εντελώς απαράδεκτη και θα οδηγήσει σε πολύ σοβαρές συνέπειες», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

«Ο στόχος όλων αυτών ψευδών και αβάσιμων στοιχείων», συνεχίζει η ρωσική ανακοίνωση «είναι η προστασία των τρομοκρατών και της αδιάλλακτης εξτρεμιστικής αντιπολίτευσης που απορρίπτουν πολιτική λύση, ενώ παράλληλα κάνουν ότι μπορούν για να προκαλέσουν στρατιωτικά κτυπήματα από άλλες δυνάμεις στη Συρία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.