ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Οι Βρετανοί έτοιμοι να κάνουν το «απονενοημένο διάβημα» – Τ.Μέι: «Θα κτυπήσω και χωρίς την άδεια της Βουλής»

Οι Βρετανοί έτοιμοι  να κάνουν το «απονενοημένο διάβημα» – Τ.Μέι: «Θα κτυπήσω και χωρίς την άδεια της Βουλής»

Η Τερέζα Μέι είναι έτοιμη να δώσει το «πράσινο φως» για στρατιωτική δράση εναντίον του καθεστώτος του Ασαντ στη Συρία, χωρίς τη συγκατάθεση του κοινοβουλίου, σύμφωνα με το BBC.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός θεωρεί ότι πρέπει η άμεση η απάντηση, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται το BBC, καθώς θέλει να εμποδίσει την επανάληψη της φερόμενης επίθεσης με χημικά όπλα, την οποία χαρακτήρισε «αποτρόπαια.»

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν των Εργατικών έχει προειδοποιήσει ότι ενδεχόμενος βομβαρδισμός θα μπορούσε να κλιμακώσει την κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μέι όμως θεωρείται ότι είναι απρόθυμη να ζητήσει από τον Ντόναλντ Τραμπ να καθυστερήσει την όποια δράση μέχρι η ίδια να έχει την ευκαιρία να συμβουλευτεί τους Βρετανούς βουλευτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.