ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τζόρτζια: Δύο έφηβοι έπαιζαν με τα όπλα τους όταν ο ένας σκότωσε κατά λάθος τον άλλον και έπειτα αυτοκτόνησε (βίντεο)

Τζόρτζια: Δύο έφηβοι έπαιζαν με τα όπλα τους όταν ο ένας σκότωσε κατά λάθος τον άλλον και έπειτα αυτοκτόνησε (βίντεο)

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο από την πλατφόρμα Snapchat που έχει διαρρεύσει στα social media δείχνει δύο Αμερικανους έφηβους να παίζουν με τα όπλα τους και να τα επιδεικνύουν στους φίλους τους, λίγες στιγμές προτού ο ένας από αυτούς σκοτώσει κατά λάθος τον φίλο του και αυτοκτονήσει.

Ο 15χρονος Devin Hodges βρισκόταν με άλλα τρία αγόρια σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Λόρενσβιλ της Τζόρτζια, όταν το πιστόλι του εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 17χρονο Chad Carless.

Οι δυο φίλοι και συμμαθητές εμφανίζονται στο βίντεο, το οποίο είχε τραβηχτεί λίγα λεπτά νωρίτερα, να γελούν και να διασκεδάζουν στον ίδιο χώρο, στρέφοντας τα όπλα τους στην κάμερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μεχρι στιγμής, αμέσως μετά από την εκπυρσοκρότηση του όπλου ο Hodges και τα άλλα δύο αγόρια κάλεσαν ασθενοφόρο.

Φτάνοντας στο κτίριο, οι τραυματιοφορείς συνειδητοποίησαν ότι ήταν πολυ αργά και ο έφηβος ήταν νεκρός. Την ώρα που κατέφθαναν οι πρώτοι αστυνομικοί, ο 15χρονος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Η έρευνα των τοπικών Αρχών εστιάζει πλέον στο να ανακαλύψει από πού είχαν προμηθευτεί τα όπλα τα δύο αγόρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.