ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Φωτιά» τα ρωσικά ΜΜΕ για την επίθεση στο προξενείο στο Χαλάνδρι: «Θα περάσει ατιμώρητη όπως πολλές επιθέσεις»

«Φωτιά» τα ρωσικά ΜΜΕ για την επίθεση στο προξενείο στο Χαλάνδρι: «Θα περάσει ατιμώρητη όπως πολλές επιθέσεις»

Αιχμές για την αποτελεσματικότητα των ελληνικών διωκτικών Αρχών αφήνουν τα ρωσικά ΜΜΕ μετά την επίθεση με χειροβομβίδα στo προξενικό τμήμα της ρωσικής πρεσβείας στο Χαλάνδρι.

Το πρακτορείο Ria Novosti θυμίζει ότι μια ανάλογη επίθεση έγινε τον Νοέμβριο του 2016 στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα, που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της Βουλής σε μια καλά φυλασσόμενη περιοχή της ελληνικής πρωτεύουσας. Και σημειώνει: «Τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν συχνά επιθέσεις κατά διπλωματικών αποστολών στην Ελλάδα και περνούν σχεδόν ατιμώρητες».

Σύμφωνα με το Sputnik, που επικαλείται τον γγ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Ρήγα, οι Αρχές συσχετίζουν πιθανώς το περιστατικό μια μοτοσυκλέτα που βρέθηκε καμμένη στα Εξάρχεια, καθώς από τις κάμερες έχουν καταγραφεί δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή να πετάνε τη χειροβομβίδα στο προαύλιο του προξενείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρακτορείο Tass σημειώνει, ωστόσο, τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Θεόδωρου Χρονόπουλου ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα και ότι είναι πολύ νωρίς για να συνδεθεί το περιστατικό με τη μοτοσικλέτα στα Εξάρχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.