ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Στην Τουρκία ο γ.γ. του ΝΑΤΟ για S-400 – Συνάντηση με Ερντογάν και Μεβλούτ

Στην Τουρκία ο γ.γ. του ΝΑΤΟ για S-400 – Συνάντηση με Ερντογάν και Μεβλούτ

Θέμα εθνικής απόφασης των χωρών αποτελεί η προμήθεια στρατιωτικών εξοπλισμών, δήλωσε ο γγ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλντενμπεργκ στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολού αναφερόμενος στην αγορά των ρωσικών S-400 από την Τουρκία.

Ωστόσο, είπε ότι αποτελεί βασικό στοιχείο από άποψης επιχειρήσεων και αποστολών του ΝΑΤΟ τα συστήματα αυτά να είναι συμβατά με τα της συμμαχίας.

Ο γγ του ΝΑΤΟ ανέφερε ότι είναι σημαντικό το ότι συνεχίζεται ο διάλογος μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ σε αυτό το δύσκολο ζήτημα, προσθέτοντας ότι βλέπουν με ικανοποίηση και ενθαρρύνουν τις διαπραγματεύσεις για προμήθεια της Τουρκίας με πυραύλους Patriot από τις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο, ο γγ του ΝΑΤΟ, βρίσκεται σήμερα στην Τουρκία για την ειδική Σύνοδο του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου του ΝΑΤΟ στο πλαίσιο του οποίου θα έχει συνάντηση και με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν και τον Τούρκο ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Το απόγευμα αναμένεται κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Τούρκο ΥΠΕΞ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.