ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δήμαρχος αν.Σάμου για χθεσινό περιστατικό: «Αλλοδαποί με μέλη ΜΚΟ προσπάθησαν να καταλάβουν την πλατεία»

Δήμαρχος αν.Σάμου για χθεσινό περιστατικό: «Αλλοδαποί με μέλη ΜΚΟ προσπάθησαν να καταλάβουν την πλατεία»

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος μίλησε σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή σχετικά με το χθεσινό περαστικό στο οποίο φαίνεται να διώχνει τους αλλοδαπούς από την πλατεία Πυθαγόρα του νησιού

«Ηταν μια κατάσταση έκρυθμη που δείχνει την κατάληξη της επιχείρησης κατάληψης της πλατείας από νεαρούς που δεν είχαν αίτημα αλλά αποφάσισαν να κάνουν πορεία στον κεντρικό δρόμο και να καταλάβουν την πλατεία με μέλη ΜΚΟ αμφιβόλου προέλευσης. Εκεί υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας και δικιά μου» είπε ο κ. Στάντζος, σχολιάζοντας την ένταση που επικράτησε και τις εικόνες που τον έδειχναν να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, διώχνοντας τους μετανάστες.

Οπως ανέφερε, οι μετανάστες μετά την αρχική εκδίωξή τους «επέστρεψαν και έσπασαν 5 αυτοκίνητα πιο δυναμωμένοι για να καταλάβουν την πλατεία». «Δεν είχαν κάποιο σύνθημα, δεν είχαν κάποιο αίτημα», πρόσθεσε.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι κάτοικοι στο Βαθύ υποστηρίζοντας ότι «έχουμε προβλήματα έντονης παραβατικότητας». «Ο χειμώνας δεν βοηθάει και οι ροές συνεχίζονται» κάνοντας λόγο για αριθμούς που δεν είναι διαχειρίσιμοι καθώς «έχει διπλασιαστεί ο πληθυσμός της πόλης στο Βαθύ», είπε μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.