ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Προσπάθησε να πουλήσει το παιδί της για 500 ευρώ – Συνελήφθησαν τρεις τσιγγάνοι

Προσπάθησε να πουλήσει το παιδί της για 500 ευρώ – Συνελήφθησαν τρεις τσιγγάνοι

Συνελήφθησαν την Τρίτη το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, τρεις Ρομά και συγκεκριμένα μία 27χρονη από το Πυρί Θηβών, ένας 51χρονος και ένας 22χρονος από το Μενίδι, ως εμπλεκόμενοι σε περίπτωση παράνομης υιοθεσίας νεογέννητου βρέφους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί μετέβησαν σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλευόταν η 27χρονη μητέρα του νεογνού, ενώ εντοπίστηκαν επίσης ο 51χρονος και ο 22χρονος.

Όπως προέκυψε ο 51χρονος πριν από περίπου μία εβδομάδα, έχοντας το ρόλο του διαμεσολαβητή, προσέγγισε τον 22χρονο καθώς και την 26χρονη σύζυγο του σε καταυλισμό στο Μενίδι, με σκοπό την απόκτηση του βρέφους που κυοφορούσε η 27χρονη από το Πυρί Θηβών, έναντι 500 ευρώ.

Μάλιστα, για την επίτευξη της παράνομης υιοθεσίας η 27χρονη χθες το μεσημέρι, αφού προ ημερών είχε γεννήσει το βρέφος, προσπάθησε έχοντας στη διάθεσή της το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας της 26χρονης, να παρουσιαστεί ως δήθεν σύζυγος του 22χρονου.

Από τους αστυνομικούς αναζητείται επίσης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας η 26χρονη σύζυγος του 22χρονου που ήταν το ζευγάρι των υποψήφιων αγοραστών του νεογέννητου βρέφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας το νεογνό φιλοξενείται προσωρινά στο νοσοκομείο της περιοχής. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.