ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων – 3 συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά (upd)

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων – 3 συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά (upd)

Πραγματοποιήθηκε η νέα ευρεία αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, στο πλαίσιο των δράσεων κυρίως για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, του παραεμπορίου καπνικών προϊόντων και παράβασης του νόμου για αλλοδαπούς, αλλά και γενικότερα την αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας.

Την επιχείρηση οργάνωσε και υλοποίησε η Ασφάλεια Αττικής, με την συνδρομή των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΡΑΣΗ.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ελέγχους στην πλατεία Εξαρχείων και τους γύρω δρόμους, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο και προσήγαγαν έξι άτομα, (πέντε αλλοδαπούς και έναν ημεδαπό), ενώ τρεις συνελήφθησαν (δύο αλλοδαποί και ένας ημεδαπός) για κατοχή ναρκωτικών και θα οδηγηθούν αύριο στο αυτόφωρο.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών και λαθραία καπνικά προϊόντα.

Αρχικό κείμενο

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων, συμμετέχουν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, αλλά και μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αστυνομικοί πραγματοποιούν επιχείρηση αυτή την ώρα στην πλατεία Εξαρχείων.

Στην πλατεία στα Εξάρχεια, αυτή την ώρα βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, της Δίωξης Ναρκωτικών αλλά και μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ και της ομάδας «ΔΡΑΣΗ».

Εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά στο κέντρο της πλατείας και πραγματοποιούν ελέγχους, για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Οι αστυνομικοί πραγματοποιούν ελέγχους σε θαμώνες της πλατείας και κυρίως σε άτομα που είναι ύποπτα για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομων προϊόντων.

Οι συνεχείς επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ στην πλατεία Εξαρχείων, έχουν γίνει πλέον «θεσμός», καθώς δεν περνά 24ωρο που δεν πραγματοποιείται επιχείρηση και μάλιστα στοχευμένη, κυρίως για την εγκληματικότητα και την διακίνηση ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την επιχείρηση συντονίζουν έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.