ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πίνουν και οδηγούν οι Έλληνες – 460 παραβάσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες

Πίνουν και οδηγούν οι Έλληνες – 460 παραβάσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες

Ανησυχητικά τα αποτελέσματα από τους ελέγχους που πραγματοποίηση η Τροχαία Αττικής τις τελευταίες δύο εβδομάδες, 460 οδηγοί βρέθηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε ελέγχους που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων παραβάσεων και τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, από τις 20 Ιανουαρίου 2020 έως τις 2 Φεβρουαρίου 2020, σε δεκάδες σημεία του οδικού δικτύου του λεκανοπεδίου, εντοπίστηκαν 460 άτομα που οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 8.464 αλκοτέστ σε οδηγούς, ενώ από τους 460 που οδηγούσαν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, οι περισσότεροι (136) ήταν ηλικίας μεταξύ 31-40 ετών.

Ειδικότερα, οι 107 ήταν άνδρες και οι 29 γυναίκες. Παράλληλα, σε 360 ειδικές επιχειρήσεις της Τροχαίας, βεβαιώθηκαν συνολικά 13.926 παραβάσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων (1.316) ήταν για υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων παραβάσεων συνεχίζονται ακατάπαυστα σε όλη την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.