ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κίνδυνος εγκληματικού «κύματος» στη χώρα λόγω κορωνοϊού και Έβρου: Ανατίναξαν 4(!) ΑΤΜ στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα

Κίνδυνος εγκληματικού «κύματος» στη χώρα λόγω κορωνοϊού και Έβρου: Ανατίναξαν 4(!) ΑΤΜ στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα

Ο κορωνοϊός για κάποιους είναι μία τραγωδία και για άλλους μία ευκαιρία για μια καλή «μπάζα».

Ιδιαίτερα μεγάλος είναι ο κίνδυνος εκτεταμένης ανομίας στη χώρα και ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο, καθώς μεγάλο μέρος των δυνάμεων ασφαλείας είναι απασχολημένο σε Έβρο και νησιά λόγω του μεταναστευτικού, ενώ η καραντίνα λόγω κορωνοϊού ουσιαστικά έχει αφήσει το πεδίο ελεύθερο στους κακοποιούς να χτυπήσουν άδεια σπίτια, κλειστά καταστήματα, αποθήκες και ΑΤΜ.

Επιπλέον όσοι πολίτες κυκλοφορούν στους άδειους δρόμους ιδιαίτερα το βράδυ πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς οι ερημωμένοι δρόμοι τους κάνουν «εύκολους στόχους».

Βέβαια στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εκπονήσει σχέδιο για την περίοδο της καραντίνας , αλλά οι δυνάμεις που διαθέτουν είναι συγκεκριμένες.

Μάλιστα χθες είχαμε το πρώτο κρούσμα καθώς κακοποιοί ανατίναξαν ταυτόχρονα 4(!) ΑΤΜ στα Σπάτα.

Έκρηξη σε τέσσερα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα.

Ομάδα ατόμων ανατίναξαν τα ΑΤΜ περίπου στις 4 π.μ.

Από την έκρηξη, η οποία ήταν πολύ ισχυρή, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές και στα τέσσερα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τηλεοπτικού σταθμού, οι δράστες απέσπασαν αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από το ένα μηχάνημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθως, οι άγνωστοι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.