ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σε καραντίνα 400 Ρώσοι ναύτες του Πολεμικού Ναυτικού – Επέστρεφαν από την Συρία

Σε καραντίνα 400 Ρώσοι ναύτες του Πολεμικού Ναυτικού – Επέστρεφαν από την Συρία

Δύο ρωσικά πολεμικά πλοία, θα μπουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες, καθώς φαίνεται πως ήρθαν σε επαφή με αλλοδαπούς από την Συρία. Πρόκειται για τις φρεγάτες Ναύαρχος Μακάφορ και ναύαρχος Έσσεν.

Μιλάμε για περίπου 400 αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και ναύτες που επέστρεψαν από τη Συρία και τέθηκαν αμέσως σε καραντίνα λόγω της πανδημίας.

«Οι φρεγάτες ναύαρχος Μακάροφ και ο ναύαρχος Έσεν επέστρεψαν στην έδρα του στόλου στη Σεβαστούπολη μετά από μια μακρά αποστολή στη Μεσόγειο, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορούν να δέσουν στο λιμάνι.

Η διοίκηση του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας διέταξε τους κυβερνήτες των δύο Φρεγατών να θέσουν τα πληρώματα τους, που ήρθαν σε επαφή με αλλοδαπούς, σε καραντίνα, να ρίξουν άγκυρα και να μην πλησιάσουν στην ακτή μέχρι να γίνει σαφές ότι ολόκληρο το πλήρωμα τους είναι υγιές. Το ποσοστό καραντίνας είναι το ίδιο για όλους», αναφέρει η ρωσική ανακοίνωση.

Τα ρωσικά πολεμικά πλοία, θα παραμείνουν σε καραντίνα για τουλάχιστον 14 ημέρες ενώ στην συνέχεια τα πληρώματα θα κάνουν τεστ για να δουν τα αποτελέσματα και μετά θα δουν τι θα γίνει.

Αν δεν εντοπιστούν κρούσματα στο πλήρωμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι δύο Φρεγάτες θα δέσουν στο λιμάνι, αναφέρει η ιστοσελίδα Zvezda.

Αναφέρθηκε ότι οι Ρώσοι ναύτες ήρθαν σε επαφή με κάποιους ανθρώπους στη Συρία και σε άλλες περιοχές και, ως εκ τούτου, η θέσπιση τέτοιων μέτρων είναι αναγκαία.

Οι Ρώσοι θορυβήθηκαν και έλαβαν αυτά τα μέτρα μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων σε αμερικανικό και γαλλικό αεροπλανοφόρα τις προηγούμενες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.