ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Νεκρός ναύτης του αεροπλανοφόρου «USS Roosevelt» – Κατέληξε ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα

Νεκρός ναύτης του αεροπλανοφόρου «USS Roosevelt» – Κατέληξε ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα

Ένας ναυτικός από το αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ που επλήγη από τον νέο κορωνοϊό πέθανε από επιπλοκές που σχετίζονται με το COVID-19, δήλωσε το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ τη Δευτέρα.

Ο ναυτικός από το USS Theodore Roosevelt κηρύχθηκε νεκρός τη Δευτέρα μετά τη μεταφορά του σε μονάδα εντατικής θεραπείας την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε το Ναυτικό.

Η ταυτότητα του ναυτικού παρακρατείται μέχρι τις 24 ώρες μετά την κοινοποίηση στους συγγενείς.

Ο ναύτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 30 Μαρτίου και βρισκόταν στη μέση μιας περιόδου απομόνωσης 14 ημερών στη ναυτική βάση Γκουάμ, όταν βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται κατά τη διάρκεια καθημερινού ιατρικού ελέγχου την Πέμπτη.

Το CPR χορηγήθηκε από τους συνεργάτες ιστιοπλόους και την επιτόπου ιατρική ομάδα στο σπίτι απομόνωσης πριν ο ναυτικός μεταφερθεί στη ΜΕΘ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Γκουάμ των ΗΠΑ, δήλωσε το Πολεμικό Ναυτικό.

Η επιδημία κορωνοϊού επί του Ρούσβελτ έχει μετατραπεί σε πολιτική κρίση όταν ο πρώην διοικητής του πλοίου, κύριος Brett Crozier, έγραψε μια επιστολή που ζητούσε την άδεια το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος του πλοίου, να το εγκαταλείψει.

Ο Crozier απολύθηκε αργότερα από τον τότε υπουργό Ναυτικών Thomas Modly, μετά τη διαρροή του γράμματος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο Modly ο ίδιος παραιτήθηκε την Τρίτη, όταν αποκάλεσε τον Crozier ως “αφελή” & “ηλίθιο”.

Από την Κυριακή, 585 ναυτικοί από το Roosevelt έδειξαν θετικό αποτέλεσμα για τον ιό, από το 92% του πληρώματος που έχει δοκιμαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Πολεμικό Ναυτικό έχει επίσης μεταφέρει 3.967 ναυτικούς από το προσωπικό των 4.800 ατόμων του πλοίου στην ακτή στο Γκουάμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.