ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συνελήφθη 69χρονος στην Αμφιλοχία – Εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα για ανθρωποκτονία

Συνελήφθη 69χρονος στην Αμφιλοχία – Εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα για ανθρωποκτονία

Συνελήφθη 69χρονος στην Αμφιλοχία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών αρχών.

Το ένταλμα αφορούσε υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε πριν από 31 χρόνια στο κρατίδιο Χάγκεν της Γερμανίας, με θύμα μια 25χρονη.

Πώς έγινε η σύλληψη στην Αμφιλοχία

Ειδικότερα, χθες το πρωί ο 69χρονος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ένας από τους γείτονές του άκουσε τις εκκλήσεις και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Όταν έφθασαν στο σπίτι του 69χρονου οι διασώστες του ΕΚΑΒ, τον βρήκαν πεσμένο στο έδαφος. Στην συνέχεια, ο 69χρονος διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς, οι αστυνομικοί αναζήτησαν τα στοιχεία του, στο πλαίσιο της διερεύνησης του περιστατικού, σχετικά δηλαδή με τις συνθήκες πτώσης του άνδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε, ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι σε βάρος του 69χρονου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Πλέον, ο 69χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ενώ όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.