ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ. Φλίν: Αποσύρονται όλες οι κατηγορίες κατά του πρώην συμβούλου του Ν.Τραμπ – Ήταν αβάσιμες (φώτο)

Μ. Φλίν: Αποσύρονται όλες οι κατηγορίες κατά του πρώην συμβούλου του Ν.Τραμπ – Ήταν αβάσιμες (φώτο)

Αποσύρθηκαν όλες οι κατηγορίες εναντίων του πρώην σύμβουλου εθνικής ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ, Μάικλ Φλιν, καθώς υπήρξαν νέα στοιχεία που έδειξαν ότι οι κατηγορίες ήταν αβάσιμες.

​Ο Φλιν ήταν ο πρώτος ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο κατά τις έρευνες για το λεγόμενο «Russiagate».

Η κατάθεση του Φλιν στο FBI τον Ιανουάριο του 2017 διεξήχθη «χωρίς νόμιμη ερευνητική βάση», ανέφερε το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης παραιτείται της υπόθεσης «μετά από εξέταση όλων των πραγματικών περιστατικών, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα» σημειώνεται επίσης.

Αιχμές Τραμπ κατά FBI

Στο παρελθόν, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε αφήσει σαφείς αιχμές προς το FBI, με αφορμή τη διαχείριση της υπόθεσης του πρώην σύμβουλου Εθνικής Ασφάλειας.

Ο Φλιν διετέλεσε σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ επί προεδρίας Τραμπ, θέση την οποία διατήρησε έως τις 13 Φεβρουαρίου του 2017, όταν και παραιτήθηκε για φερόμενες συζητήσεις με τον Ρώσο πρέσβη στην Ουάσιγκτον, σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία του 2016.

Κατόπιν έρευνας του FBI για το ζήτημα της ευρύτερης «ρωσικής εμπλοκής» στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ο Φλιν δήλωσε ένοχος και παραδέχθηκε ότι επικοινώνησε με τον Ρώσο διπλωμάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά την παραδοχή, ωστόσο, η δίκη του αναβλήθηκε αρκετές φορές, ενώ ο ίδιος πλέον ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα «εξαπάτησης» από το FBI, προκειμένου να δηλώσει ένοχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.