ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σερβία: Κατηγορεί τη Γερμανία ότι προμηθεύει με όπλα το Κόσοβο

Σερβία: Κατηγορεί τη Γερμανία ότι προμηθεύει με όπλα το Κόσοβο

Ο Σέρβος υπουργός Άμυνας Αλεξάνταρ Βουλίν άσκησε σκληρή κριτική στη Γερμανία μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Vecernje Novosti» που αναφέρει πως η χώρα προμηθεύει με όπλα το Κόσοβο.

Η εφημερίδα, επικαλούμενες «πηγές» μέσα από την Πρίστινα, αναφέρει ότι η Γερμανία έχει πληρώσει 170 εκατ. για την προμήθεια όπλων, καθώς και την εκπαίδευση προσωπικού δυνάμεων ασφαλείας. Σύμφωνα με τον υπουργό, αυτά τα υποτιθέμενα σχέδια στη μερικώς αναγνωρισμένη δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και εξοπλίζουν τους Αλβανούς «τρομοκράτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο εξοπλισμός του στρατού που, σύμφωνα με το ψήφισμα 1244, δεν πρέπει να υπάρχει, αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου, καταπατώντας το γερμανικό δίκαιο, αλλά είναι επίσης ένα μήνυμα προς τη Σερβία… Το να δίνουμε όπλα σε Σιπτάρ τρομοκράτες των οποίων οι ηγέτες έχουν κατηγορήθηκε για εγκλήματα πολέμου στη Χάγη, και να ελπίζουμε για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή, είναι είτε υποκρισία είτε τρέλα», πρόσθεσε ο Αλεξάνταρ Βουλίν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.