ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Πανόραμα Παλλήνης: Ληστές «ξάφρισαν» κατοικία ενώ οι ιδιοκτήτες έλειπαν διακοπές

Πανόραμα Παλλήνης: Ληστές «ξάφρισαν» κατοικία ενώ οι ιδιοκτήτες έλειπαν διακοπές

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με τη ληστεία στο σπίτι μιας πενταμελούς οικογένειας στο Πανόραμα Παλλήνης, που σημειώθηκε πριν από περίπου δέκα ημέρες και συγκεκριμένα την ώρα που έλειπε για διακοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο ληστές με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, βρέθηκαν ένα βράδυ έξω από το σπίτι της οικογένειας, τις κινήσεις της οποίας φαίνεται πως είχαν παρακολουθήσει νωρίτερα.

Στις προσπάθειές τους να εισβάλουν σε αυτό, έγιναν αντιληπτοί από ζευγάρι γειτόνων, με τον άντρα να τους φωνάζει, προσπαθώντας να τους αποτρέψει.

​Εκείνοι, απτόητοι, συνέχισαν το «έργο» τους, έσπασαν τα ρολά ασφαλείας και τα τζάμια στα παράθυρα και παρά το γεγονός πως ξεκίνησε να χτυπά ο συναγερμός, μπήκαν στο σπίτι και «μάζεψαν» τα είδη αξίας που βρήκαν.

Στο μεταξύ, κάτοικοι από τα γύρω σπίτια που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, κάλεσαν την αστυνομία και άρχισαν να φωνάζουν στους ληστές, με σκοπό να τους φοβίσουν και να τους σταματήσουν.

Εκείνοι, όμως, δεν καταλάβαιναν τίποτα και όταν «σήκωσαν» όσα ήθελαν από το σπίτι, βγήκαν, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο με τρίτο συνεργό που τους περίμενε μερικά μέτρα πιο κάτω και εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα, στον δρόμο τους από το σπίτι μέχρι το αυτοκίνητο, ένας γείτοντας βρέθηκε σε… απόσταση αναπνοής από αυτούς και τους ρώτησε σε έντονο ύφος τι προσπαθούν να κάνουν, ωστόσο εκείνοι τον έβρισαν και συνέχισαν την πορεία τους.

Μάρτυρας ανέφερε πως είδε τους δυο δράστες, λίγη ώρα πριν τη ληστεία, να αρπάζουν πινακίδα από άλλο αυτοκίνητο και να την βάζουν στο δικό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά τη ληστεία κι έχει αναλάβει, πλέον, το έργο για τον εντοπισμό των δραστών, προσπαθώντας να αξιοποιήσει και το υλικό που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.