ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χ.Λαλούσης: Τους δύο τραυματισμένους στρατιώτες από τη Μοίρα Αλεξιπτωτιστών επισκέφτηκε ο Α/ΓΕΣ

Χ.Λαλούσης: Τους δύο τραυματισμένους στρατιώτες από τη Μοίρα Αλεξιπτωτιστών επισκέφτηκε ο Α/ΓΕΣ

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης του δύο τραυματισμένους στρατιώτες από τη Μοίρα Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου, οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά από εξοστρακισμό σφαίρας, μετά από εκπυρσοκρότηση όπλου συναδέλφου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία των δύο οπλιτών δεν συντρέχει κανένα λόγο ανησυχίας, μιας και οι τραυματισμοί τους είναι του ενός στη γάμπα και του άλλου στη φτέρνα.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο στρατιώτες τραυματίστηκαν όταν για άγνωστο λόγο εκπυρσοκρότησε όπλο στρατιώτη στη ΜΑΛ Ασπροπύργου.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ, επικοινώνησε τόσο με το Διοικητή της Μοίρας καθώς και με το Διευθυντή του 404 ΓΣΝ Αθηνών, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των δύο νεαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την επίσκεψή του στο 401 ΓΣΝ, ο κ. Λαλούσης ευχήθηκε περαστικά στους δύο νεαρούς και ζήτησε από τους θεράποντες ιατρούς να τον κρατούν συνεχώς ενήμερο για την με την πορεία της υγείας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης έχει διατάξει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.