ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Κατερίνη: Αλβανός κατά την διάρκεια συμπλοκής προσπάθησε να αποσπάσει όπλο από αστυνομικό και αυτό εκπυρσοκρότησε

Κατερίνη: Αλβανός κατά την διάρκεια συμπλοκής προσπάθησε να αποσπάσει όπλο από αστυνομικό και αυτό εκπυρσοκρότησε

Ένα θερμό επεισόδιο έλαβε χώρα στην Κατερίνη τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν κατά την διάρκεια συμπλοκής τριών ανδρών με αστυνομικούς, ένας Αλβανός προσπάθησε να κλέψει το όπλο του οργάνου, το οποίο εκπυρσοκρότησε.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης εντοπίστηκαν τρεις άνδρες, δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους ελέγξουν και επικράτησε ένταση.

Ο ένας από τους δύο Αλβανούς αντιστάθηκε και απώθησε τους αστυνομικούς, που είχαν κληθεί για το επεισόδιο, ενώ προσπάθησε να πάρει το όπλο από έναν αστυνομικό! Το πιστόλι εκπυρσοκρότησε, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. Οι άλλοι δύο επιχείρησαν να ματαιώσουν τη σύλληψη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις άνδρες τελικά συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.