Ελεύθερη υπό τον όρο ότι θα παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ αφέθηκε η 37χρονη που συνελήφθη στο Βόλο με 768,13 γραμμάρια ηρωίνης, ποσότητα που ισοδυναμεί με 7.000 δόσεις.

Η κατηγορούμενη για διακίνηση ηρωίνης κατάφερε να τεκμηριώσει ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και να επωφεληθεί των ευεργετικών διατάξεων του νόμου, κατά την απολογία της στον ανακριτή Βόλου, ο οποίος την επισκέφτηκε στα κρατητήρια λόγω της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού,

Η 37χρονη συνελήφθη σε επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου ύστερα από παρακολούθηση την ώρα που ετοιμαζόταν να διακινήσει ηρωίνη βάρους 0,9 γραμμαρίων σε 42χρονη Βολιώτισσα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της εντοπίστηκε στο δωμάτιό της ηρωίνη βάρους 768,13 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δράστιδα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου και εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί χθες, Τρίτη 7 Οκτωβρίου. Η δεύτερη κατηγορούμενη της υπόθεσης θα δικαστεί για πλημμέλημα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.