ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Οι Έλληνες «Anonymous» χάκαραν την ιστοσελίδα του τουρκικού κοινοβουλίου για την Αρμενία

Οι Έλληνες «Anonymous» χάκαραν την ιστοσελίδα του τουρκικού κοινοβουλίου για την Αρμενία

Το site του τουρκικού κοινοβουλίου, αλλά και αρκετά sites των Αζέρων χάκαραν οι Έλληνες “Anonymous” σε ένδειξη συμπαράστασης προς την Αρμενία.

Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι χάκερ μέσω Facebook γράφοντας ότι “Τurkish assembly parliament subdomain has been pwned” (δηλαδή πως κατέχουμε το site του τουρκικού κοινοβουλίου).

Ενώ ανέβασαν και ένα μήνυμα υπέρ των Αρμενίων: «Η Αρμενία θα κερδίσει αυτό τον πόλεμο απέναντι στην κακιά του Τουρκία και τον σύμμαχο της το Αζερμπαϊτζάν, το να σκοτώνεις αθώο κόσμο και παιδιά σε κάνει τρομοκράτη», έγραψαν οι Anonymous Greece.

Turkish Assembly Parliament subdomain Pwned #Greece #Armenia URL:…

Δημοσιεύτηκε από Anonymous Greece στις Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020

Τις προάλλες είχαν κατεβάσει και 83 κυβερνητικά sites του Aζερμπαϊτζάν.

Ως μια μικρή συμπαράσταση στους Αρμένιους κατεβάσαμε 83 κυβερνητικά σάιτ του Αζερμπαϊτζάν #Armenia #Greece Την λιστα μπορειτε να την δειτε παρακατω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημοσιεύτηκε από Anonymous Greece στις Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.