Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν χειροπέδες σε έναν διακινητή ναρκωτικών στην Πάτρα, καθώς βρέθηκε στην οικία του ένα κιλό κάνναβης.

Τελείωσαν το αλισβερίσι σε ένα ερημικό σημείο της Πάτρας όπου είχαν δώσει ραντεβού δυο Έλληνες και ξεκίνησαν να φύγουν οδηγώντας ο διακινητής μοτοσικλέτα και ο αγοραστής αυτοκίνητο, αλλά ξαφνικά βρέθηκαν περικυκλωμένοι από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν, τους έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν στην κατοχή του πρώτου μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 40 ευρώ, ενώ πάνω στο «πελάτη» του κατέσχεσαν άλλα έξι γραμμάρια. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του διακινητή, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακόμη ένα κιλό και 47 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Μαζί με το παράνομο εμπόρευμά του, κατέσχεσαν τη μοτοσικλέτα του και το ποσό των 1.805 ευρώ που προερχόταν από τα «μαύρα» έσοδα προηγούμενων πωλήσεων. Πωλητής και αγοραστής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!