ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αγρίνιο: Ληστής «ξάφρισε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς 32χρονου επαγγελματία

Αγρίνιο: Ληστής «ξάφρισε» τους τραπεζικούς λογαριασμούς 32χρονου επαγγελματία

Ένας χάκερ κατάφερε να αποσπάσει το τεράστιο ποσό των 54.000 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς 32χρονου επαγγελματία, μέσω ηλεκτρονικής απάτης.

Αρχικά, ο δράστης έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον 32χρονο και κατάφερε να τον εξαπατήσει με την υποτιθέμενη αλλαγή του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο η εταιρεία του θύματος κατέθετε χρήματα. Έτσι, εξασφάλισε τους κωδικούς και μετέφερε σε άλλον λογαριασμό το ποσό των 44.978 ευρώ! Όμως, αποκτώντας πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τους προσωπικούς λογαριασμούς της διαδικτυακής πλατφόρμας του επαγγελματία, μπήκε και στον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του, από τον οποίο μετέφερε άλλα 8.737 ευρώ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον ίδιο τρόπο, ένας άλλος απατεώνας που δεν αποκλείεται να είναι ο ίδιος, απέκτησε πρόσβαση στις θυρίδες του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στους προσωπικούς λογαριασμούς της διαδικτυακής πλατφόρμας ενός 31χρονου κατοίκου του Αγρινίου και μετέφερε 1.207,80 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Και τα δυο περιστατικά ερευνά η Ασφάλεια, που έχει σχηματίσει δικογραφίες σε βάρος αγνώστων για απάτη μέσω υπολογιστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.