ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

80 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης: F-16 της ΠΑ και τα Red Arrows στο Μάλεμε

80 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης: F-16 της ΠΑ και τα Red Arrows στο Μάλεμε

Ο «επίλογος» των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στα Χανιά για τα 80 χρόνια από τη Μάχη της Κρήτης γράφτηκε το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο του Μάλεμε, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην Ελλάδα βρίσκεται για εκπαίδευση και η ομάδα επίδειξης της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας Red Arrows.

Το σμήνος που εντυπωσιάζει με τις εντυπωσιακές του πτήσεις σε πολλά σημεία του πλανήτη, τίμησε και την επέτειο της μάχης της Κρήτης με μία πτήση επίδειξης. Μαζί τους και αεροσκάφη F-16 από την 115 Π.Μ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.