ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Μετά τον αφανισμό 71.000 στρεμμάτων δάσους το ΠΣ αναφέρει ότι η φωτιά στο Σχίνο Λουτρακίου είναι σε… ύφεση

Μετά τον αφανισμό 71.000 στρεμμάτων δάσους  το ΠΣ αναφέρει ότι η φωτιά στο Σχίνο Λουτρακίου είναι σε… ύφεση

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή Σχίνος Λουτρακίου Κορινθίας, ενώ παραμένουν διάσπαρτες ενεργές εστίες. Αυτό αναφέρει η νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς, στα Γεράνεια Όρη, παραμένουν και επιχειρούν, για τέταρτο 24ωρο, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Ειδικότερα, επιχειρούν 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ειδικό μηχανοκίνητο της Πυροσβεστικής, το κινητό επιχειρησιακό κέντρο «Όλυμπος», από αέρος συνδράμουν 15 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, από τα οποία τα 2 κάνουν συνεχώς ρίψεις νερού, ενώ 1 ελικόπτερο της Πυροσβεστικής και 1 της ΕΛΑΣ είναι συντονιστικά. Αρωγή συνεχίζουν να παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.