ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Συγκρούσεις στη Μινεάπολις – Πυροβολισμοί κοντά στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Τ.Φλόιντ

Συγκρούσεις στη Μινεάπολις – Πυροβολισμοί κοντά στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Τ.Φλόιντ

Αναστάτωση επικράτησε στο σημείο που πριν από έναν χρόνο σκοτώθηκε ο Τζορτζ Φλόιντ, καθώς πυροβολισμοί προκάλεσαν πανικό.

Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σήμερα (25/05) από σφαίρες, την ώρα που δεκάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του.

Πολλοί πυροβολισμοί ακούστηκαν λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο πλήθος. Ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου ανέφερε ότι άνθρωποι έτρεχαν να βρουν ασφαλές καταφύγιο. Η βιτρίνα ενός καταστήματος έσπασε.

Αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή αφού έλαβαν τηλεφωνήματα που τους ενημέρωναν ότι οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα όχημα «να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζον Έλντερ. Λίγο αργότερα, ένας άνθρωπος πήγε σε ένα κοντινό νοσοκομείο, φέροντας τραύμα από σφαίρες. Η ζωή του δεν κινδυνεύει, πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Μπίλι Μπριγκς, ένας εθελοντής που φροντίζει τα αναμνηστικά που αφήνουν οι πολίτες στη διασταύρωση όπου σκοτώθηκε ο Φλόιντ, είπε ότι κατά τα φαινόμενα υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός για μια θέση πάρκινγκ.

Νωρίτερα, το πρακτορείο Associated Press μετέδωσε ότι ακούστηκαν περίπου 30 πυροβολισμοί στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.