ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λαμία: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα «μαϊμού εφοριακών» – Της άρπαξαν κοσμήματα και μεγάλο χρηματικό ποσό

Λαμία: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα «μαϊμού εφοριακών» – Της άρπαξαν κοσμήματα και μεγάλο χρηματικό ποσό

Θύμα «μαϊμού εφοριακών» έπεσε 84χρονη Λαμιώτισσα το πρωί της Τρίτης 29 Ιουνίου. Η ηλικιωμένη έχασε μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς και κοσμήματα αξίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι απατεώνες, όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, είναι ένας 50χρονος και ένας 28χρονος από το Ζεφύρι Αττικής, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.

Προσέγγισαν την ηλικιωμένη στο δρόμο, και με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο δικαιούται επιστροφή χρημάτων από την Εφορία, την έπεισαν να επιβιβασθεί στο όχημά τους, για να την μεταφέρουν στο σπίτι της, αφού επάνω της δεν είχε χρήματα για να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όσο η γιαγιά έδινε στον έναν, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ περίπου, που ζήτησαν για την «τακτοποίηση» της υπόθεσης, ο άλλος αφαίρεσε φάκελο με χρήματα, που βρισκόταν σε ντουλάπα του σπιτιού, το οποίο υπολογίζεται στα 10.000 ευρώ.

Σαν να μην έφτανε αυτό οι θρασύτατοι δράστες, έπεισαν την ηλικιωμένη να τους δώσει και τα κοσμήματα που φορούσε, υποτίθεται για την ασφάλισή τους.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ωστόσο είναι δεκάδες οι παρόμοιες υποθέσεις που απασχολούν όλη τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.