ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Κούγιας: Θα αναλάβει την υπόθεση των δύο αδελφών που φέρεται ότι σκότωσαν τον ξάδερφό τους στην Κυψέλη

Οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων έχουν οριστεί για την ερχόμενη Παρασκευή

Α.Κούγιας: Θα αναλάβει την υπόθεση των δύο αδελφών που φέρεται ότι σκότωσαν τον ξάδερφό τους στην Κυψέλη

Την είδηση ότι ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει τα δύο αδέρφια που κατηγορούνται για τη δολοφονία εκ προθέσεως του ξαδερφιού τους στην Κυψέλη, έκανε γνωστή  το γραφείο του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του γραφείου του αναφέρει:

«Τον επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιο Κούγια και τους συνεργάτες του γραφείου μας επέλεξαν η οικογένεια των Λ.Λ. και Μ.Λ, για να υπερασπιστούμε τον αριστούχο φοιτητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ Λ.Α. ηλικίας σήμερα 19 ετών και τον αριστούχο μαθητή της Γ΄ λυκείου Λ.Ε., οι οποίοι κατηγορούνται ότι ως συναυτουργοί, κατά την αστυνομία, διέπραξαν το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως εις βάρος του L.N. για λόγους που αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον να δημοσιοποιηθούν.

Συγχρόνως, θα υπερασπιστούμε και τους δύο γονείς, οι οποίοι σήμερα οδηγηθήκαν ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, κατηγορούμενοι για παραμέληση της επιμελείας ανηλίκου και αφέθησαν ελεύθεροι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.