ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Λουκασένκο σε στρατιωτική ηγεσία Λευκορωσίας: «Να είστε έτοιμοι για πόλεμο»

Στην χώρα πλέον σταθμεύουν και τακτικά πυρηνικά

Α.Λουκασένκο σε στρατιωτική ηγεσία Λευκορωσίας: «Να είστε έτοιμοι για πόλεμο»

Η κατάσταση στην ανατολική Ευρώπη δείχνει να λαμβάνει άλλη τροπή καθώς σήμερα ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Α.Λουκασνέκο, σε στρατιωτικό συμβούλιο ανακοίνωσες στην στρατιωτική ηγεσία ότι θα πρέπει η χώρα να να προετοιμαστεί για μια πιθανή πολεμική σύρραξη.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Μινσκ προανήγγειλε ότι η Λευκορωσία θα ενισχύσει περαιτέρω τις αμυντικές της ικανότητες. Να σημειώσουμε ότι ήδη στο έδαφος της χώρας

Ταυτόχρονα, o Λευκορώσος πρόεδρος σημείωσε ότι μέχρι στιγμής οι λευκορωσικές αρχές δεν παρατηρούν «τάσεις να ξεκινήσει πόλεμος εναντίον μας», αν και η κατάσταση παραμένει τεταμένη.

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας έχει επανειλημμένα κατηγορήσει τις γειτονικές χώρες, ιδίως την Πολωνία, ότι αναπτύσσει στρατεύματα στα σύνορα και έχει καλέσει για προετοιμασία ενόψει ενός πιθανού συγκρούσεως.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Lukashenko εξέδωσε δημόσια προειδοποίηση ότι μια επίθεση στην εδαφική ακεραιότητα της Λευκορωσίας θα σήμαινε την αρχή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να προειδοποιήσω τους αντιπάλους μας, τους ανταγωνιστές μας. Θυμηθείτε, μια επίθεση στη Λευκορωσία είναι τρίτος παγκόσμιος πόλεμος», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.