ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Α.Μπουσίνσκι: Η απελευθέρωση κι άλλων ομήρων θα κρίνει την πολιτική κληρονομιά του Νετανιάχου

Δεν υπάρχει σαφής κατεύθυνση για το πώς θα κινηθεί στο προσεχές διάστημα

Α.Μπουσίνσκι: Η απελευθέρωση κι άλλων ομήρων θα κρίνει την πολιτική κληρονομιά του Νετανιάχου

Μιλώντας σε ξένο ειδησεογραφικό μέσο, ο Αβίβ Μπουσίνσκι πρώην σύμβουλος και εκπρόσωπος του ισραηλινού πρωθυπουργού υποστήριξε πως το άνοιγμα πολλαπλών μετώπων στη Μέση Ανατολή και η άρνηση της παράδοσης ομήρων, δημιουργεί συσκότιση γύρω από το χρονικό διάστημα που ο πόλεμος θα λάβει τέλος.

Μάλιστα, ο Μπουσίνσκι ο οποίος πλέον εργάζεται ως πολιτικός αναλυτής εξηγεί πως η τύχη των ομήρων που βρίσκεται στα χέρια του Νετανιάχου συνιστά ζωτικής σημασίας για την πολιτική υστεροφημία και κληρονομιά του ίδιου.

Τονίζει μάλιστα και εστιάζει στο ζήτημα της απελευθέρωσης κι άλλων ομήρων, εξηγώντας πως αν ο πόλεμος τελειώσει χωρίς να απελευθερωθούν άλλοι όμηροι, πιθανόν κάποιοι να αρχίσουν να αμφισβητούν την απόφαση για τη δολοφονία του Σινουάρ.

«Αν ο Νετανιάχου δεν καταφέρει να απελευθερώσει άλλους ομήρους, είτε με στρατιωτικά μέσα είτε με διπλωματικά, θα πουν ότι απέτυχε και θα θυμούνται πάντα αυτό που αποκαλούν “Η πρόταση Νετανιάχου” τον Ιούλιο, όπου έλεγαν ότι ο Νετανιάχου, την τελευταία στιγμή, πρόσθεσε μερικούς ακόμη όρους σε μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, τερματίζοντας, ουσιαστικά, τη δυνατότητα συμφωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου, ότι οι άνθρωποι θα πουν: “α, βλέπετε, κάναμε λάθος που εξουδετερώσαμε το μοναδικό άτομο με το οποίο θα μπορούσατε να διαπραγματευθείτε… ποιος ξέρει τι θα συνέβαινε, αλλά τουλάχιστον είχατε κάποια πόρτα για να χτυπήσετε”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.