ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

117ΠΜ: Αναβλήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των F-4 Phantom στην ΠΑ

Θα πραγματοποιηθεί μόνο ανοικτή εκδήλωση για το κοινό

117ΠΜ: Αναβλήθηκε η επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των F-4 Phantom στην ΠΑ

Την αναβολή της προγραμματισμένης, για την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024, επετειακής εκδήλωσης στην αεροπορική βάση Ανδραβίδας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 ετών παρουσίας των αεροσκαφών F-4 στην Πολεμική Αεροπορία, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Αντ αυτής, στο πλαίσιο ενίσχυσης της αλληλεπίδρασης με το κοινό και τους φίλους της ΠΑ, προγραμματίζεται τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας η εκδήλωση «Phantom Phriday», στις εγκαταστάσεις της 338 Μοίρας Δίωξης Βομβαρδισμού, της 117 Πτέρυγας Μάχης, στην αεροπορική βάση Ανδραβίδας, αναφέρεται σχετικά.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει :

– Στατική έκθεση αεροσκαφών.

– Μοντελιστική έκθεση.

– Πτήσεις με εξομοιωτές F-4.

– Προβολή Ιστορικού Βίντεο F-4 και

θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, παρακαλούνται να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και ώρα 12:00 στον παρακάτω σύνδεσμο

( https://bit.ly/50YearsPhantomHAF ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι έχουν ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής μέσω του συνδέσμου, δεν απαιτείται να επαναλάβουν τη διαδικασία ενώ περαιτέρω λεπτομέρειες του προγράμματος θα κοινοποιηθούν στο e-mail που δηλώνεται κατά τη διάρκεια της εγγραφής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.