Την τελευταία του πνοή από ανακοπή άφησε ξαφνικά το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) σε ηλικία 64 ετών ο Αντισμήναρχος ε.α. Θανάσης Μάγκας.

Ο Θανάσης Μάγκας υπηρέτησε ως Μηχανικός στην Πολεμική Αεροπορία για 35 χρόνια, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ενώ τα τελευταία χρόνια πριν τη συνταξιοδότησή του, υπηρετούσε στα πυροσβεστικά αεροσκάφη στο αεροδρόμιο της Λαμίας.

Αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντισμηνάρχου αφήνοντας πίσω μόνο φίλους, αφού όλα αυτά τα χρόνια είχε καταφέρει με το ήθος του, την ευγένειά του και τη δουλειά του, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του.

Όπως λένε όσοι τον γνώριζαν ο Θανάσης Μάγκας έτρεχε για όλους και βοηθούσε γενικά όποιον είχε ανάγκη, γι αυτό και η απώλειά του δεν βύθισε στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και πολύ κόσμο που γνώριζε και είχε βοηθήσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη (16/10/24) στις 4:00′ το απόγευμα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στον Σταυρό Λαμίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Λαμία.