ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η 336 Μοίρα της 116 Πτέρυγας Μάχης συμμετείχε στην άσκηση «Tarang Shakti 24» στην Ινδία (φώτο)

Η άσκηση διεξήχθη από τις 29 Αυγούστου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, στην αεροπορική βάση «Jodhpur»

Η 336 Μοίρα της 116 Πτέρυγας Μάχης συμμετείχε στην άσκηση «Tarang Shakti 24» στην Ινδία (φώτο)

Η 336 Μοίρα της 116 Πτέρυγας Μάχης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), έλαβε μέρος στην άσκηση «Tarang Shakti 24» που διεξήχθη από τις 29 Αυγούστου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, στην αεροπορική βάση «Jodhpur», στην Ινδία.

Η Μοίρα συμμετείχε με κλιμάκιο 4 αεροσκαφών F-16 Block 52+ Advanced και ανάλογο προσωπικό, το οποίο μεταφέρθηκε στην Ινδία με 2 αεροσκάφη C-130.

Στην άσκηση συμμετείχαν με δυνάμεις, εκτός της Ινδίας και της Ελλάδας, η Αυστραλία, η Ιαπωνία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το Μπαγκλαντές, η Σιγκαπούρη και η Ταϊλάνδη.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, η 336 Μοίρα συμμετείχε σε αποστολές Συνδυασμένων Αεροπορικών Επιχειρήσεων (Composite Air Operations – COMAO), σε ρόλο αεροπορικής υπεροχής και αναχαίτισης εχθρικών αεροσκαφών (Air to Air), καθώς και σε αποστολές Basic Fighter Maneuvers (BFM) και Air Combat Maneuvering (ACM), ημέρα και νύχτα, με στόχο την αναβάθμιση της διαλειτουργικότητας μεταξύ των συμμετεχόντων μέσω της ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.