ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κίνα: Πρώτη δοκιμαστική πτήση για το stealth drone μάχης GJ-11 (βίντεο)

Το προηγμένο UCAV της Κίνας με ικανότητες στελθ ενδέχεται να ενσωματωθεί στα αμφίβια πλοία τύπου 075

Κίνα: Πρώτη δοκιμαστική πτήση για το stealth drone μάχης GJ-11 (βίντεο)

Ο κινεζικός μη επανδρωμένος αεροσκάφος (UCAV) GJ-11 Sharp Sword, γνωστός για τις προηγμένες δυνατότητές του στην τεχνολογία στελθ, εντοπίστηκε πρόσφατα κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης.

Το GJ-11 διακρίνεται για τον καινοτόμο σχεδιασμό του, ο οποίος περιλαμβάνει μια δομή χωρίς ουρά και με πτέρυγες ενιαίου σχεδίου (ιπτάμενο πτερύγιο).

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, το GJ-11 έχει τη δυνατότητα να επιχειρεί από τα νέα αποβατικά πλοία τύπου 075, τα οποία διαθέτει το Ναυτικό της Κίνας, γεγονός που ενισχύει την επιθετική ισχύ της χώρας στον τομέα των ναυτικών επιχειρήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τις δυνατότητές του στην απόκρυψη από τα ραντάρ και τις εξελιγμένες τεχνολογικές του προδιαγραφές, το GJ-11 αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου στον τομέα των κινεζικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών μάχης, καθιστώντας το μία από τις πιο αξιόλογες και προηγμένες πλατφόρμες στον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.