ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ουκρανική Αεροπορία: «Η αεράμυνά μας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους ρωσικούς υπερηχητικούς πυραύλους Kh-22»

«Ούτε ένας ρωσικός πύραυλος Kh-22 δεν καταστράφηκε από την ουκρανική αεράμυνα»

Ουκρανική Αεροπορία: «Η αεράμυνά μας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους ρωσικούς υπερηχητικούς πυραύλους Kh-22»

Η ουκρανική αεράμυνα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους ρωσικούς πυραύλους Kh-22, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Διοίκησης της Αεροπορίας της Ουκρανίας Yury Ignat σε ζωντανή μετάδοση στο τηλεοπτικό κανάλι Rada την Τρίτη

«Ούτε ένας ρωσικός πύραυλος cruise Kh-22 δεν καταστράφηκε από την ουκρανική αεράμυνα, όχι μόνο αυτή τη νύχτα, αλλά γενικά, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου των εχθροπραξιών» υποστήριξε μιλώντας στο δίκτυο Rada ο Ignat, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι δυνατή η κατάρριψη τέτοιων πυραύλων με αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Patriot.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το σύστημα Patriot φέρεται να μπορεί να καταρρίψει ρωσικούς υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal» υποστήριξε ο Ουκρανός στρατιωτικός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι τα ουκρανικά συστήματα αεράμυνας δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal, τους πυραύλους του τακτικού πυραυλικού συστήματος Iskander-M, τους κατευθυνόμενους πυραύλους του αντιαεροπορικού συστήματος πυραύλων S-300, τους υπερηχητικούς πυραύλους Onyx, τους Kh-31P και τα πυρομαχικά MLRS «Smerch».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.