ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Πτήση θρίλερ στην Αίγυπτο: Ο συγκυβερνήτης ανακοίνωσε το θάνατο του κυβερνήτη εν πτήσει

Πέθανε ενώ πετούσε το αεροσκάφος

Πτήση θρίλερ στην Αίγυπτο: Ο συγκυβερνήτης ανακοίνωσε το θάνατο του κυβερνήτη εν πτήσει

Θρίλερ σε πτήση από το Κάιρο προς την Ταΐφ της Σαουδικής Αραβίας, πήρε μια τραγική τροπή όταν ο πιλότος, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους Hassan Youssef Adas, πέθανε ξαφνικά  κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τους επιβάτες να ακούνε καθώς ο συγκυβερνήτης μετέφερε τα νέα του θανάτου του κυβερνήτη  μέσω της ενδοεπικοινωνίας του αεροπλάνου.

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την εκτροπή της πτήσης προς το αεροδρόμιο King Abdulaziz στη Τζέντα», αντήχησε η φωνή του συγκυβερνήτη στην καμπίνα. «Αυτό οφείλεται στον θάνατο του αγαπημένου μου φίλου και συναδέλφου, κάπτεν  Χασάν, του πιλότου».

Η πτήση NE130, της εταιρείας Nesma Airlines με αεροσκάφος A 320 η οποία αναχώρησε από το Κάιρο, έχασε τον κυβερνήτη της σε ένα αιφνίδιο ιατρικό έκτακτο περιστατικό. Με το θανατο του πιλοτου Άντας, ο συγκυβερνήτης οδήγησε  το αεροσκάφος στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, αυτό του «Βασιλιά Αμπντουλαζίζ», στη Τζέντα όπου και το προσγείωσε με ασφάλεια.

Τα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα ανέφεραν ότι ο Άντας, ήταν άγαμος και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που συνδέονταν με την παχυσαρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.