Θρίλερ σε πτήση από το Κάιρο προς την Ταΐφ της Σαουδικής Αραβίας, πήρε μια τραγική τροπή όταν ο πιλότος, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους Hassan Youssef Adas, πέθανε ξαφνικά  κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

">

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμύρισαν με ένα συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει τους επιβάτες να ακούνε καθώς ο συγκυβερνήτης μετέφερε τα νέα του θανάτου του κυβερνήτη  μέσω της ενδοεπικοινωνίας του αεροπλάνου.

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την εκτροπή της πτήσης προς το αεροδρόμιο King Abdulaziz στη Τζέντα», αντήχησε η φωνή του συγκυβερνήτη στην καμπίνα. «Αυτό οφείλεται στον θάνατο του αγαπημένου μου φίλου και συναδέλφου, κάπτεν  Χασάν, του πιλότου».

Η πτήση NE130, της εταιρείας Nesma Airlines με αεροσκάφος A 320 η οποία αναχώρησε από το Κάιρο, έχασε τον κυβερνήτη της σε ένα αιφνίδιο ιατρικό έκτακτο περιστατικό. Με το θανατο του πιλοτου Άντας, ο συγκυβερνήτης οδήγησε  το αεροσκάφος στο πλησιέστερο αεροδρόμιο, αυτό του «Βασιλιά Αμπντουλαζίζ», στη Τζέντα όπου και το προσγείωσε με ασφάλεια.

Τα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα ανέφεραν ότι ο Άντας, ήταν άγαμος και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που συνδέονταν με την παχυσαρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!