ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Κασσελάκης: Φτιάχνει «νέο ΣΥΡΙΖΑ», αφού δεν τον γουστάρουν στον παλιό! Ψηφοφόρους πού θα βρει;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ρώσοι πιλότοι μαχητικών μιλούν για πρώτη φορά για τα F-16 που θα αντιμετωπίσουν: «Θα τα ρημάξουμε»!

«Έχουμε ανώτερα αεροσκάφη και καλύτερη εκπαίδευση από τους Ουκρανούς»

Ρώσοι πιλότοι μαχητικών μιλούν για πρώτη φορά για τα F-16 που θα αντιμετωπίσουν: «Θα τα ρημάξουμε»!

Σαν έτοιμοι από πάντα οι Ρώσοι πιλότοι περιμένουν τα ουκρανικά F-16 να βρεθούν εντός βολής των όπλων των ρωσικών μαχητικών δηλώνοντας ότι τα γνωρίζουν πλήρως, ενώ στις καταρρίψεις θα συμβάλουν τόσο οι γνώσεις γύρω από τα αμερικανικής κατασκευής μαχητικά όσο και ο συνδυασμός ρωσικών μαχητικών και εκπαίδευσης.

Δεν είναι τυχαίο ότι δηλώνουν έτοιμοι να τα «ρημάξουν»!

«Γνωρίζουμε κάθε δυνατό και αδύνατο σημείο του F-16», ανέφερε Ρώσος πιλότος ο οποίος απάντησε στην προσπάθεια που θα κάνουν οι πιλότοι των F-16 να χτυπήσουν με ενέδρες και συνέχισε:

«Αν το συναντήσουμε σε κλειστές αερομαχίες εμείς θα έχουμε το πάνω χέρι όπου το F-16 είναι ένα τίποτα. Χρόνια τώρα ετοιμαζόμαστε γι αυτό, και δεν είναι μόνο αυτή η παράμετρος αλλά μας βοηθάει και το αεροσκάφος μας (μιλά για τα Su-35) το οποίο αποδίδει καλύτερα σε κάθε παράμετρο της εναέριας μάχης τόσο σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά των ελιγμών όσο και στον οπλισμό».

Su-35S, MiG-31BM και Su-30 είναι πλέον εφοδιασμένα όχι μόνο με τους R-77 αλλά και με τους R-37 με εμβέλειες μάχης στα 300χλμ.!

Ο Ζελένσκι περιμένει ότι με τα 80 σχεδόν F-16 που του δίνουν οι δυτικές χώρες θα ανατρέψει το αποτέλεσμα αλλά η ρωσική αεροπορία που περίμενε ότι θα γίνει αυτή η κίνηση ετοιμάζονταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αναφορές από το ρωσικό ΥΠΑΜ θέλουν μια δύναμη 300 μαχητικών των προαναφερόμενων τύπων να είναι έτοιμα (σε συνδυασμό με τα συστήματα αεράμυνας και ηλεκτρονικού πολέμου) να αντιμετωπίσει και να καταρρίψει τα  «καμάρια» της αμερικανικής βιομηχανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.