Άγρια δολοφονία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Χαλκίδα όπου μία 38χρονη γυναίκα σκότωσε έναν 42χρονο άνδρα με είκοσι μαχαιριές.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί σε κεντρική οδό της Χαλκίδας κοντά στο το 4ο Γυμνάσιο.

Η γυναίκα όρμησε στον άτυχο άνδρα τον μαχαίρωσε και αυτός έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος ενώ περαστικοί έτρεξαν για βοήθεια.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν άμεσα στο σημείο όπου βρήκαν τον άνδρα στη μέση του δρόμου, σε εμβρυακή στάση, έχοντας καρφωμένο ένα μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα είχε και δεύτερο μαχαίρι, ενώ είπε στους αστυνομικούς «εγώ το έκανα μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, με απειλούσε».

Από την πρώτη στιγμή, ο άνδρας έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του ενώ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χαλκίδας με ασθενοφόρο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Η γυναίκα η οποία είχε πρόσφατα απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές στη Χαλκίδα, συνελήφθη.

Ο 42χρονος άνδρας που έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου με τέσσερις μαχαιριές, φέρεται να είχε παράνομο δεσμό με την 38χρονη καθώς ήταν παντρεμένος.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο άνδρας έφυγε το πρωί του Σαββάτου, κατά τις 8, από το σπίτι του, προκειμένου να πάει στη δουλειά του, όπου εργαζόταν ως ξυλουργός.

Μόλις βγήκε από το σπίτι και πηγαίνοντας προς τον δρόμο που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, στην κατηφόρα έξω από το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, στην οδό Μαργαρίτη συνάντησε τη γυναίκα, η οποία του όρμηξε και τον μαχαίρωσε τέσσερις φορές στην καρδιά.

Η σύζυγός του είδε τι έγινε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους και ήταν εκείνη που είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, μόλις ενημερώθηκαν από περίοικους, ότι η 38χρονη πάνω στον καβγά έβγαλε μαχαίρι και σκότωσε τον 42χρονο.

Μάλιστα η 38χρονη μαχαίρωσε τον άνδρα πισώπλατα.

Το έγκλημα συνέβη νωρίς το πρωί σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Χαλκίδας, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!