ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αιφνιδιαστική ρωσική προέλαση στην Ζαπορίζια: Οι Ρώσοι προωθούνται στο Ορίκχιβ

Οι Ρώσοι ενεργοποιούν ακόμα ένα μέτωπο εκμεταλλευόμενοι την λειψανδρία τον Ουκρανών

Αιφνιδιαστική ρωσική προέλαση στην Ζαπορίζια: Οι Ρώσοι προωθούνται στο Ορίκχιβ

Σε μία αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησαν οι Ρώσοι καθώς προωθούνται βόρεια του Ραμποτίνο προς το Ορίκχιβ, το ουκρανικό ορμητήριο στην Ζαπορίζια!

Η ενέργεια αυτή δείχνει ότι οι Ρώσοι θέλουν να ενεργοποιήσουν και αυτό το μέτωπο καθώς έχουν καταλάβει ότι η λειψανδρία που αντιμετωπίζουν οι Ουκρανοί είναι πλέον απαγορευτική για να αντιτάξουν οποιαδήποτε σοβαρή αντίσταση.

Οι Ρώσοι γνώριζαν από πληροφορίες ότι κάποιες εφεδρείες είχαν αποσυρθεί για να συμμετάσχουν στην επίθεση στο Κουρσκ.

Ο μεγάλος φόβος του ουκρανικού Επιτελείου στην περίπτωση κατάληψης του Βούλενταρ πρωτίστως αλλά και του Ποκρόβσκ, είναι ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα μπορούν να συνεχίσουν με άνεση προς δυτική κατεύθυνση, λόγω του πεδινού εδάφους που ακολουθεί για πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα και να υπερφαλαγγίσουν τις ουκρανικές μονάδες στην Ζαπορίζια, οι οποίες έχουν ακινητοποιηθεί βόρεια του Ραμποτίνο στο Ορίκχιβ.

Νέο βίντεο από τις μάχες στο Τορέτσκ δείχνει τους Ρώσους να είναι αποφασισμένοι να καταλάβουν την πόλη σε λίγες ημέρες καθώς ανατινάζουν όλα τα ψηλά κτίρια στα οποία έχουν οχυρωθεί οι Ουκρανοί.

Πλέον εφαρμόζουν μία πιο ωμή τακτική με την οποία αποσκοπούν να πετύχουν τον αντικειμενικό τους στόχο χωρίς να χάνονται ζωές Ρώσων στρατιωτών.

Το Τορέτσκ, όπως και το Τσάσιβ Γιαρ έχει καταληφθεί κατά ένα μεγάλο μέρος αλλά σε αντίθεση με την πόλη πλησίον του Μπάκχμουτ, η έλλειψη ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού είναι εμφανής.

Στο Τσάσιβ Γιαρ οι Ουκρανοί δεν απέσυραν εφεδρείες καθώς θεωρούσαν ότι η πόλη αποτελούσε τον κύριο στόχο των Ρώσων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά έκαναν λάθος γιατί η Μόσχα κύριο στόχο θεωρεί το Ποκρόβσκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.