ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αιτωλικό: Ανήλικος Ρομά χτύπησε και λήστεψε ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του

Άρπαξε από ένα δωμάτιο χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί

Αιτωλικό: Ανήλικος Ρομά χτύπησε και λήστεψε ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν έναν ανήλικο Ρομά, ο οποίος εισέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στο Αιτωλικό για να κλέψει και, όταν τον είδε μπροστά του, δεν δίστασε να τον χτυπήσει.

Όπως κατήγγειλε ο ηλικιωμένος, ο ανήλικος βρήκε μισάνοιχτη την πόρτα του σπιτιού, μπήκε μέσα και άρχισε να ψάχνει για χρήματα και τιμαλφή.

Εκείνος τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τον βγάλει έξω από το σπίτι, όμως ο δράστης του επιτέθηκε και πάλεψε μαζί του, καταφέρνοντας να τον εξουδετερώσει ρίχνοντάς τον στο δάπεδο.

Στην συνέχεια, ο ανήλικος Ρομά άρπαξε από ένα δωμάτιο χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ηλικιωμένος ειδοποίησε την Αστυνομία, ωστόσο τα ίχνη του “άγουρου” κακοποιού δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.