ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ακόμα ένας Βρετανός μισθοφόρος αιχμαλωτίστηκε από τους Ρώσους – Είχε πολεμήσει στο Αφγανιστάν

Η Μόσχα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Δυτικούς αιχμαλώτους στην ανακατασκευή της Μαριούπολης

Ακόμα ένας Βρετανός μισθοφόρος αιχμαλωτίστηκε από τους Ρώσους – Είχε πολεμήσει στο Αφγανιστάν

Ο Άντριου Χιλ είναι ένας ακόμα Βρετανός μισθοφόρος που είχε πολεμήσει στο Αφγανιστάν και αιχμαλωτίστηκε από τους Ρώσους.

Δηλαδή, πρόκειται για έναν πρώην στρατιώτη με εμπειρία μάχης και πολύ καλά εκπαιδευμένο σε όλα τα οπλικά συστήματα.

Υπάρχει μία σκέψη στην Μόσχα να μην απελευθερώσει τουλάχιστον άμεσα τους μισθοφόρους δυτικής προέλευσης, αλλά να τους κρατήσει για το ξαναχτίσιμο της Μαριούπολης.

Δηλαδή κάτι σαν καταναγκαστικά έργα.

Η αλήθεια είναι πως η Ρωσία θα χρειαστεί πολύ μεγάλους οικονομικούς πόρους (βασικά εργατικό δυναμικό θα χρειαστεί) για την ανακατασκευή της πόλης.

Ο Β.Πούτιν θέλει σε μερικά χρόνια η Μαριούπολη να μην θυμάται αυτές τις ημέρες και για να το πετύχει αυτό θέλει να μην υπάρχει ούτε ένα ερείπιο.

Θα θυμίσουμε πως το Βερολίνο ακόμα και τη δεκαετία του ’60 που ήδη υπήρχε το λεγόμενο γερμανικό «θαύμα», είχε ακόμα περιοχές με χαλάσματα και ερείπια από τις καταστροφές του Β’ ΠΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.