ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Αξιωματικοί του ισραηλινού στρατού ζητούν εκεχειρία για τη Γάζα: «Λιγοστεύουν τα πυρομαχικά και χρειαζόμαστε ξεκούραση»

Άρνηση από τον Μ.Νετανιάχου

Αξιωματικοί του ισραηλινού στρατού ζητούν εκεχειρία για τη Γάζα: «Λιγοστεύουν τα πυρομαχικά και χρειαζόμαστε ξεκούραση»

Απόλυτος ήταν ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί σε δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο η στρατιωτική ηγεσία της χώρας ενδιαφέρεται για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, ακόμη και αν η Χαμάς παραμείνει στην εξουσία.

«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί» είπε κοφτά ο Νετανιάχου, προσθέτοντας πως «θα τερματίσουμε τον πόλεμο μόνο αφού επιτύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει, συμπεριλαμβανομένης της εξάλειψης της Χαμάς και της απελευθέρωσης όλων των ομήρων μας».

Το δημοσίευμα των New York Times ανέφερε ότι ανώτεροι αξιωματικοί των IDF πιστεύουν πως η κατάπαυση του πυρός είναι ο καλύτερος τρόπος για την απελευθέρωση των 120 απαχθέντων και ότι οι δυνάμεις χρειάζονται χρόνο για να ανακάμψουν σε περίπτωση που ξεσπάσει ένας πόλεμος ευρείας κλίμακας με τη Χεζμπολάχ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Ρόλο σε αυτή τη θέση που εκφράζουν οι αξιωματικοί του ισραηλινού στρατού και η έλλειψη πυρομαχικών που προκύπτει από τις αδιάκοπες μάχες τόσο στη Λωρίδα της Γάζας όσο και στα βόρεια σύνορα απέναντι στη Χεζμπολάχ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.