ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Αμερικανός γερουσιαστής: «Ο Β.Πούτιν έκανε τον πόλεμο στην Ουκρανία για να προστατεύσει την Μόσχα από αμερικανικούς πυρηνικούς πυραύλους»

«Δεν θέλει άλλο έδαφος η Ρωσία έχει ήδη πάρα πολύ»

Αμερικανός γερουσιαστής: «Ο Β.Πούτιν έκανε τον πόλεμο στην Ουκρανία για να προστατεύσει την Μόσχα από αμερικανικούς πυρηνικούς πυραύλους»

Ο Αμερικανός γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών στην Αλαμπάμα Τόμμι Τούμπερβιλ είναι από τους πρώτους πολιτικούς των ΗΠΑ ο οποίος παραδέχεται ότι ο πόλεμος των Ρώσων στην Ουκρανία δεν είνι επεκτατικός αλλά για να προστατέψουν την χώρα τους από το ενδεχόμενο εγκατάστασης αμερικανικών όπλων που θα στοχεύουν την Μόσχα.

«Ο Β.Πούτιν δεν χρειάζεται την Ουκρανία. Δεν χρειάζεται ούτε την Ευρώπη. Διάολε, ήδη κατέχει αρκετή γη, έτσι όπως είναι τώρα (η Ρωσία).

Απλά θέλει να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν όπλα των ΗΠΑ στην Ουκρανία που θα στοχεύουν την Μόσχα».

Από την αρχή απασχολούσε τους Ρώσους ένα πολύ λογικό ερώτημα: Εάν η Ουκρανία εντάσσονταν στο ΝΑΤΟ, πως θα μπορούσε να προστατευθεί η Ρωσία και η Μόσχα από ένα πυρηνικό πλήγμα;

Ένα πυρηνικό πλήγμα το οποίο θα ήταν απροειδοποίητο χωρίς κήρυξη πολέμου και λόγω της κοντινής αποστάσεως θα ήταν αδύνατο να αναχαιτιστεί ο οποιοσδήποτε πύραυλος.

Κάτι βέβαια το οποίο μπορεί να συμβεί πλέον και από τη Φινλανδία η οποία εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ μαζί με την Σουηδία.

Οι Αμερικανοί μέσω των ελεγχόμενων από αυτούς ΜΜΕ σχεδόν σε όλες τις χώρες που ανήκουν στην Δύση, κατάφεραν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι η επιτιθέμενη είναι η Ρωσία ενώ στην πραγματικότητα είναι οι ΗΠΑ που έχουν φτάσει στα ρωσικά σύνορα!

Αυτή τη στιγμή το ΝΑΤΟ βρίσκεται έξω από τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας σχεδόν στο σύνολό τους (ακόμα και η Λευκορωσία αντιμετωπίζεται ως ρωσικό έδαφος από την Μόσχα καθώς έχουν δημιουργήσει από κοινού μία συνομοσπονδία, την «Ένωση»).

Βέβαια, ευθύνη έχει και η κοινή γνώμη η οποία πείθεται εύκολα από οτιδήποτε ακούσει από τα ΜΜΕ.

Μετά από δυόμιση χρόνια πολέμου στην Ουκρανία μεγάλο μέρος των πολιτών έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για ποιο λόγο ξεκίνησε αυτή η σύγκρουση αλλά πλέον είναι αργά και ο πλανήτης βρίσκεται στα πρόθυρα μίας πυρηνικής καταστροφής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.