ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αναφορές για άφιξη στο Ισραήλ μονάδας ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ: Είναι ειδικοί σε καταστάσεις ομηρίας

Αυτό δήλωνε στο CNN Αμερικανός αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας

Αναφορές για άφιξη στο Ισραήλ μονάδας ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ:  Είναι ειδικοί σε καταστάσεις ομηρίας

Εξελίξεις καταγράφονται στο Ισραήλ καθώς υπάρχουν αναφορές ότι αμερικανικές δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων που έχουν εκπαιδευτεί σε καταστάσεις ομηρίας έχουν φτάσει στη χώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές ένας αξιωματούχος του Πενταγώνου λέει ότι οι ΗΠΑ δεν αποκλείουν την εκτέλεση επιχειρήσεων για την απελευθέρωση των απαχθέντων Αμερικανών που κρατούνται τώρα στη Γάζα.

Αρκετές ώρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως οι ΗΠΑ προσφέρουν στο Ισραήλ υποστήριξη στο σχεδιασμό ειδικών επιχειρήσεων και πληροφοριών στο πλαίσιο της προσπάθειας διάσωσης των ομήρων που έχει συλλάβει η Χαμάς.

Αυτό δήλωνε στο CNN Αμερικανός αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές η υποστήριξη δεν θα συνεπαγόταν κατ’ ανάγκην την παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων στο έδαφος του Ισραήλ. Αντ’ αυτού, η βοήθεια θα ερχόταν με τη μορφή πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υποστήριξη θα περιλαμβάνει βοήθεια από την Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ και τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, δήλωσε ο αξιωματούχος, καθώς και την Κοινή Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων, η οποία είναι η διοίκηση εντός του στρατού που αναπτύσσει τακτικές και σχέδια ειδικών επιχειρήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.