ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Αναφορές ότι το Ιράν απέκτησε άδεια παραγωγής των μαχητικών Su-35 και Su-30

Ισραηλινά μέσα μεταδίδουν σημαντική ενίσχυση της ιρανικής αεράμυνας

Αναφορές ότι το Ιράν απέκτησε άδεια παραγωγής των μαχητικών Su-35 και Su-30

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές το Ιράν σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών Su-30 και Su-35 στην εγχώρια αγορά.

Η Τεχεράνη έχει ήδη λάβει άδεια για την κατασκευή αυτών των αεροσκαφών και ετοιμάζεται να δημιουργήσει εργοστάσιο συναρμολόγησης στο άμεσο μέλλον.

«Αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη της ιρανικής αεροπορίας», δήλωσε ο ιρανός δημοσιογράφος στην έκθεσή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από 48 έως 72 μαχητικά Su-35 Flanker-E σχεδιάζεται να παραχθούν στο Ιράν για τις ανάγκες της αεροπορίας του.

Επίσης πληροφορίες θέλουν ότι περίπου 32-48 Su-30 θα παραχθούν για τις ανάγκες του ιρανικού ναυτικού.

Την ίδια στιγμή η ισραηλινή Maariv ανακοινώνει ότι το Ιράν έχει παραλάβει το σύστημα laser κατά drone τύπου Silent Hunter από την Κίνα ενώ έχουν βρεθεί σε ιρανικό έδαφος S-400 και Su-35 από την Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.