ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

«Ανταρσία» Ισραηλινών στρατιωτών κατά του Μ.Νετανιάχου: «Ως εδώ, να φέρεις πίσω τους ομήρους»

Την συγκεκριμένη επιστολή υπογράφουν 130 μέλη του Ισραηλινού στρατού

«Ανταρσία» Ισραηλινών στρατιωτών κατά του Μ.Νετανιάχου: «Ως εδώ, να φέρεις πίσω τους ομήρους»

Την άρνησή τους να συνεχίσουν να πολεμούν για τη χώρα τους εξέφρασαν Ισραηλινοί στρατιώτες μέσα από επιστολή που εστάλη στον Μπέντζαμιν Νετανιάχου, εάν δεν καταφέρει να πάρει πίσω τους ομήρους και να προχωρήσει τις διαδικασίες της εκεχειρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιστολή απευθύνεται στο υπουργικό συμβούλιο αλλά και στη διοίκηση του ισραηλινού στρατού, ενώ μάλιστα υπογράφεται από 130 στρατιώτες όλων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Αναλυτική η επιστολή:

«Είναι πλέον καθαρό ότι η συνέχιση του πολέμου στη Γάζα όχι μόνο καθυστερεί την επιστροφή των ομήρων, αλλά θέτει και σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Αρκετοί από τους ομήρους έχουν σκοτωθεί σε επιθέσεις του ισραηλινού στρατού, πολλοί περισσότεροι από εκείνους που σώθηκαν από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Εμείς, που υπηρετούμε με αφοσίωση και ρισκάρουμε τις ζωές μας, ανακοινώνουμε στην κυβέρνηση ότι αν δεν αλλάξει αμέσως στάση και δεν δουλέψει στην κατεύθυνση συμφωνίας επιστροφής των ομήρων, δεν θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να υπηρετούμε

Για μερικούς από εμάς, η κόκκινη γραμμή έχει ξεπεραστεί, για άλλους, είναι κοντά. Η μέρα που με ραγισμένη καρδιά θα σταματήσουμε να αποκρινόμαστε στο κάλεσμα για υπηρεσία, πλησιάζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.