ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Απειλές ξανά… Milliyet: «Aν το Κογκρέσο μπλοκάρει τα F-16 κάποιος να πει στον Μητσοτάκη ότι τα FIRTINA φτάνουν για τα εξοπλισμένα νησιά»

Ότι μπορούν λένε

Απειλές ξανά… Milliyet: «Aν το Κογκρέσο μπλοκάρει τα F-16 κάποιος να πει στον Μητσοτάκη ότι τα FIRTINA φτάνουν για τα εξοπλισμένα νησιά»

Τούρκος δημοσιογράφος: Να ξέρει ο Μητσοτάκης πως στα ελληνικά νησιά φτάνουν και τα τουρκικά οβιδοβόλα, τονίζεται με φόντο πιθανή άρνηση των ΗΠΑ να δώσουν στην Άγκυρα νέα αμερικανικά F-16.

«Η Ελλάδα προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να εμποδίσει το αμερικανικό Κογκρέσο να πουλήσει F-16 στην Τουρκία. Κάποιος πρέπει να πει στον Έλληνα Πρωθυπουργό για ομάδες όπως η American Defense International και η McKeon Group», γράφει ο Οζάι Σεντίρ στην τουρκική Μilliyet.

«Αυτές οι εταιρείες, με επικεφαλής πρώην μέλη του Κογκρέσου και βετεράνους, αντιπροσωπεύουν κατασκευαστές όπλων και μεγάλους αγοραστές όπως η Σαουδική Αραβία», συμπληρώνει.

«Οι αμερικανικές εταιρείες όπλων δεν θα εγκαταλείψουν ένα έργο 10 δισ. δολαρίων για την Ελλάδα», αναφέρει ο Οζάι Σεντίρ.

«Ας πούμε ότι το όνειρο του Μητσοτάκη γίνεται πραγματικότητα και το Κογκρέσο των ΗΠΑ μπλοκάρει την πώληση και τον εκσυγχρονισμό (σ.σ. των τουρκικών) F-16. Κάποιος να πει στον Έλληνα Πρωθυπουργό για τα οβιδοβόλα Θύελλα. Η εμβέλεια αυτών των οβίδων είναι 40 χιλιόμετρα» συνεχίζει ο Τούρκος αρθρογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης θα πρέπει να θυμάται την απόσταση των 16 νησιών, που έχει οπλίσει η Ελλάδα ενάντια στις διεθνείς συμφωνίες, από τις τουρκικές ακτές. Εάν η Άγκυρα είχε την πρόθεση να λύσει τα προβλήματά της με όπλα και όχι με διάλογο, η Τουρκία θα μπορούσε να αποστρατικοποιήσει αυτά τα νησιά εν μία νυκτί και χωρίς να πυροβολήσει», υπογραμμίζει.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.