ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αποκάλυψη από Ρώσο πολεμικό ανταποκριτή: «Το 80% των ουκρανικών πληγμάτων σχετίζεται με την μη-τήρηση κανόνων ασφαλείας των επικοινωνιών»

Μετά τις ρωσικές απώλειες στην Μακιίφκα

Αποκάλυψη από Ρώσο πολεμικό ανταποκριτή: «Το 80% των ουκρανικών πληγμάτων σχετίζεται με την μη-τήρηση κανόνων ασφαλείας των επικοινωνιών»

Το χτύπημα στην Μακιίφκα που οδήγησε στο θάνατο 89 Ρώσων στρατιωτικών έκανε το ρωσικό ΥΠΑΜ να αναφερθεί στα αίτια του πλήγματος ενισχύοντας την αποκάλυψη του Ρώσου πολεμικού ανταποκριτή Αντρέι Ρουντένκο που ανέφερε ότι το 80% των ουκρανικών επιθέσεων συνδέονται με τη χρήση στρατιωτικών μέσων μη ασφαλών επικοινωνιών.

Σημειώνεται ότι ο ουκρανικός στρατός παρακολουθεί συνεχώς τη δραστηριότητα των κινητών συσκευών και μπορεί να καθορίσει συντεταγμένες για τα επόμενα χτυπήματα.

«Όσοι βρίσκονται στη ζώνη επιχειρήσεων, μην χρησιμοποιείτε ρωσικές κινητές επικοινωνίες, ακόμη και στις πίσω πόλεις! Ο εχθρός έχει διαθέσιμους σταθμούς που εντοπίζουν την κατεύθυνση των κινητών επικοινωνιών. Και υπολογίζουν αμέσως την τοποθεσία σας.

Εάν ο εχθρός έχει MLRS HIMARS μεγάλης εμβέλειας, η απόσταση δεν είναι πρόβλημα για αυτόν. 8 στις 10 επιδρομές προκαλούνται από τη χρήση κινητών επικοινωνιών και μη ασφαλών συσκευών με πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να μην χρησιμοποιείτε κινητές επικοινωνίες σε τοποθεσίες και στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο Ρουντένκο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.