ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αττική: Σχολείο θα διεξάγει ψηφοφορία για την επιστροφή της σχολικής ποδιάς

Διαβάστε τι οδήγησε τον Σύλλογο Γονέων για αυτή την απόφαση

Αττική: Σχολείο θα διεξάγει ψηφοφορία για την επιστροφή της σχολικής ποδιάς

Ψηφοφορία αναμένεται να διεξαχθεί σε σχολείο της Αττικής και την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων, για την επιστροφή της σχολικής ποδιάς όπως αποκαλύφθηκε σήμερα (07/10/24) σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega. Η απόφαση αυτή έχει διχάσει τους γονείς, καθώς αρκετοί είναι τόσο  θιασώτες, όσο και αντίμαχοι αυτής της απόφασης.

Ο λόγος που γίνεται η ψηφοφορία, έγκειται στο γεγονός ότι αρκετά κορίτσια της ΣΤ’ Δημοτικού του συγκεκριμένου σχολείου έρχονται με μίνι φούστες και κοντά σορτσάκια όπως αναφέρει μητέρα μιας μαθήτριας.

Στην παραπάνω φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε ότι η επιστολή αυτή που δίνεται στους γονείς γράφει τα εξής:

«Θα θέλαμε τη συμμετοχή σας να υλοποιηθεί μια ιδέα που έχει ξεκινήσει από το περσινό σχολικό έτος. Αφορά την ενδυματολογική ομοιομορφία των μαθητών με αναγραφόμενο το έμβλημα του σχολείου προσδίδοντας τους ένα αναβαθμισμένο σχολικό προφίλ».

Από την άλλη πλευρά, η Ιωάννα Ρουμελιώτη που είναι η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, υποστήριξε ότι η σχολική ποδιά δεν θα είναι όπως αυτές στα παλιά τα χρόνια αλλά ένα συγκεκριμένο μοτίβο ρούχων, δηλαδή ένα φούτερ και μία φόρμα.

«Μιλάμε για ένα φουτεράκι και μια φόρμα. Όχι για στολές της περασμένης δεκαετίας. Είμαστε σε φάση που ρωτάμε τους γονείς αν θέλουν. Δεν είναι κάτι υποχρεωτικό», υποστήριξε η ίδια, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Αυτό (ο διαχωρισμός) μπορεί να γίνει κι αν ένα παιδάκι φοράει Adidas και το άλλο δεν φοράει. Υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός στα σχολεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.