ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δεν άντεξαν τα ρωσικά πυρά: Leopard και M-113 πραγματοποίησαν αντεπίθεση αλλά καταστράφηκαν (βίντεο)

Απώλειες που έφτασαν το 60% της επιτιθέμενης δύναμης

Δεν άντεξαν τα ρωσικά πυρά: Leopard και M-113 πραγματοποίησαν αντεπίθεση αλλά καταστράφηκαν (βίντεο)

Οι ουκρανικές δυνάμεις έστειλαν στη μάχη 3 άρματα μάχης Leopard-2, 6 αμερικανικά ΤΟΜΠ M113 και περισσότερους από 100 στρατιώτες πεζικού στην κατεύθυνση Kurakhovsky όπου όμως βρέθηκαν στα συνδυασμένα πυρά του ρωσικού 255 Συντάγματος.

Κατά τη διάρκεια των μαχών καταστράφηκαν με κοινές, συντονισμένες ενέργειες όλων των μονάδων του 255ου συντάγματος (τάγματα αρμάτων μάχης και μηχανοκίνητων τυφεκίων, πυροβολικό και UAV): 2 Leopards, 2 M113 και τουλάχιστον 40 Ουκρανοί στρατιώτες και ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι συστήματα (τα οποία αποτελούν την ραχοκοκαλιά και του ΕΣ) δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα νέου τύπου οπλικά συστήματα που απαιτούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παραδοσιακή χρήση τους απέναντι σε νέα όπλα που έχουν γεμίσει το ουκρανικό πεδίο αποτελούν ίσως “καμπανάκι” προς όλο το ΝΑΤΟ για το ότι χρειάζονται εντελώς νέες προσεγγίσεις στον πόλεμο με συστήματα drone, FPV ηλεκτρονικό πόλεμο να βρίσκονται πλέον στην πρώτη γραμμή και ειδικότερα όταν τα χρησιμοποιεί ο αμυνόμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.